Lokalen behöver renoveras

Nu har jag äntligen hittat en lokal jag vill vara i och bygga upp min verksamhet. Men det finns ett litet problem, eller ja, snarare ett stort och långt problem.

Världens största spricka är det i betonggolvet. Lokalen kräver en del underhåll och man kommer behöva rusta upp den ordentligt innan man kan flytta över helt. Men nu tillbaka till sprickan. Det går ju såklart att laga, jag har redan varit i kontakt med flera olika förretag men fastnade för Inhab.se och deras service jag fick av dem.

De ska fixa iordning min spricka och ge mig ett golv som lokalen faktiskt förtjänar. Det ska genomgå en fullständig renovering, där dom kommer och slipar, spacklar och lägger ett nytt fint golv i min nya lokal! Underbart för en som mig, jag kan noll om det här sedan innan!

Skönt att överlämna det åt proffs.