Vad skall man köpa?

Jag vet inte riktigt vad jag ska köpa i present till min sambo som fyller år, eller jo, jag vet det nu men visste inte det för ett par timmar sedan. 

Jag har verkligen kikat på alla typer av teknikprylar som man kan tänka sig, men han har mer eller mindre allt han vill ha.

Till slut så tänkte jag att jag skulle köpa en drönare, det har han pratat om men när jag väl tog upp det med honom så märkte jag att det inte var lika intressant längre och jag förstår det, vad gör man med det mer än att flyga? Det är nog roligt ett par gånger och sen kommer den att ligga och samla damm.

Men så kom jag på det, han snusar och han brukar köpa lite olika snus för att testa nya smaker och upplevelser. Så jag surfade in på snusme som han brukar handla från och såg att de släppt en ny kollektion, samt att de har olika typer av nikotinpenna.

Så nu har jag beställt 31 olika typer av snus och pennor, samt en speciell låda där jag skall lägga in snuset, så får han öppna en låda varje dag under sin födelsedagsmånad.

Jag känner mig supernöjd med detta!!